De specialist op het gebied van een aluminium overkapping

We zitten weer midden in de winter en terwijl ik dit bericht schrijf, zit ik samen met mijn man te genieten onder onze nieuwe overkapping. Mijn man had namelijk een leuke verrassing bedacht voor mijn verjaardag enkele weken geleden. Hij weet dat ik enorm veel hou van onze tuin en dat ik ook graag in de zomer buiten zit. Sterker nog, ik wil wel het gehele jaar buiten zitten, maar met het weer in Nederland is dat niet altijd mogelijk. Eigenlijk is het alleen mogelijk in de zomer, want de rest van het jaar regent het en is het veel te koud.

Uitgekomen bij Alibow

Natuurlijk wist mijn man dat hij een specialist nodig zou hebben als hij er iets moois van zou willen maken. Na een korte zoektocht online, vond hij al snel Alibow. Tijdens het telefoontje hebben ze samen besloten dat een aluminium overkapping ideaal zou zijn, omdat ik dan ook erg weinig tijd aan onderhoud zou moeten besteden. Bovendien ziet deze overkapping er toch prachtig uit.
Drie weken later hebben ze de installatie verzorgd en ziet alles er top uit. Ik zou niet blijer kunnen zijn! En ook mijn man zit te genieten!