Graniet vensterbanken – op maat – bij COMPOSIETvakman.be.

venstertablet van graniet op maat bij COMPOSIETvakman.be

Een venstertablet van graniet op maat bij COMPOSIETvakman.be bestelt u eenvoudig & voordelig online, compleet op maat vervaardigd uiteraard. Wij zijn niet voor niets de vensterbank specialist van België! Met een prachtige collectie natuursteen vensterbanken mag graniet uiteraard niet ontbreken. Of u nu de voorkeur geeft aan nero assoluto graniet, impala graniet, of steel grey graniet, bij COMPOSIETvakman.be slaagt u altijd. En weet u al voor welke afwerking u kiest? Graniet is bij ons namelijk verkrijgbaar in diverse oppervlak afwerkingen; Gepolijst, gezoet, gevlamd en leather finish (lederlook). Maar allereerst vertellen wij u graag wat meer over graniet zelf:

venstertablet van graniet op maat bij COMPOSIETvakman.be

Graniet: Oersterk & Stijlvol. 

Graniet staat bekend om haar enorme hardheid in combinatie met de mooie donkere kleur & prachtige korrelige tekeningen. Graniet is een oersterke natuursteen soort en is extreem duurzaam, krasbestendig, hittebestendig, zuurbestendig en stoot- en slijtvast, dus ook erg onderhoudsvriendelijk. Dit is ook de reden dat graniet enorm populair is voor bijv. keukenbladen, waarbij actieve belasting & dagelijks gebruik geen enkel probleem zijn. Bent u op zoek naar een vensterbank die actief belast / gebruikt gaat worden, dan is een vensterbank van graniet zeker het overwegen waard!

Graniet is een stollingsgesteente / dieptegesteente en bestaat voornamelijk uit drie mineralen; veldspaten, mica’s en kwarts, waarbij kwarts met ongeveer 50% het primaire bestandsdeel van graniet betreft. Graniet wordt gevormd door het ondergronds stollen van magma. Door de langzame afkoeling hebben de mineralen de tijd gekregen hebben om kristallen te vormen. De naam graniet komt van het Latijnse Granus, dat staat voor korrel, en verwijst naar het korrelige uiterlijk van graniet. Graniet combineert topkwaliteit, gebruiksvriendelijkheid & een stijlvolle look.

Wat uw wensen ook zijn, altijd een passende graniet vensterbank – perfect op maat vervaardigd – bij COMPOSIETvakman.be! En ook niet onbelangrijk: Uw vensterbank wordt in eigen natuursteen zagerij op maat gezaagd, zorgvuldig afgewerkt, snel geleverd & dit alles voor een scherpe (online) prijs!